What is MediDance?

MediDance - the movement-meditation with eyes wide open was created more than 15 years ago by Hungarian dance master and movement-therapist, Krisztina Kiss.

The unique, registered trade mark system combines different dance styles like afro, latin, oriental fusion, jazz etc. with yoga, chakra-meditation and relaxation techniques in order to achieve a total harmony of mind, spirit, soul and body.

Its proven positive effects on metabolism, immune and lymphatic system are the key of its growing success!

2010/12/07

PRÉMIUM KATEGÓRIÁS EBÉD A WORKSHOPON






























A Maragdgatihara I Workshop résztvevői már tudják, hogy mindenféle ízletes Manipura-barát krémeket, falatkákat, tapasokat fogunk majd az ebészünetben enni, melynek alapanyagai ökológiai gazdálkodásból származnak, manufakturális körülmények között kerülnek feldolgozásra s kivállóan alkalmasak arra, hogy az egészséges és tudatos táplálkozás valljuk be, sokszor egyhangúságát feldobják!
A különlegességek egytől egyig a 2011. Januárjától már Magyarországon is kapható Donum Terrae prémium kategóriás salátaolajak, paté-jellegű krémek, és ecetek felhasználásával készülnek, és mi nagyon örülünk, hogy az elsők között próbálhatjátok ki mindazokat a finomságokat amik alapját többek között a tökmagolaj, és krém, a diókrém vagy a földimogyorókrém adják.

2010/12/01

Csakraharmonikus Karácsonyt!


Az első gyertya meggyújtásával hivatalosan is elkezdődött az ünnepi cécó és most már szó szerint is mindenki el van havazva.

Rohan ide-oda, évet zár, értékel, bevásárlólistákat ír, ajándékokat néz - szerencsésebb esetben vesz, kigondol, csomagol, süt-főz, idegeskedik a szétnyílt beigli miatt (ami, esetemben szigoruan diós, mert a mák egy alattomos és fura szerzet), sajnálja a szegény állatokat, akik az asztalon végzik, végül pedig lakást, fát és mindent díszít.
A cécóra és a "fogalmam sincs mit vegyek Neki, aminek örülne, ami hasznos, frappáns, egyedi, és nem kerül sokba"-problémakörre tekintettel kitaláltuk, hogy

AJÁNDÉKOZZATOK CSAKRAHARMÓNIÁT!

A karácsonyi dizájons egy MediDance alkalomra jogosító kártyáscskákat az órák előtt/után lehet beszerezni! Csakraharmonikus karácsonyi készülődést!